Over

SONY DSC

Al van jongs af aan droom ik over de toekomst. Over het worden van dolfijnentrainer, binnenhuisarchitect of toch maar ontwikkelaar bij de Sims. Toch wilde ik ook boeken schrijven, tennisser worden en ondernemer zijn. Dromen genoeg voor de 22 jaar dat ik op deze wereld rondloop.

Tijdens, maar vooral na afloop van, de middelbare school werd mijn blik iets realistischer. Ik had dan wel zelf een boek geschreven én uitgegeven in eigen beheer, mijn vervolgopleiding moest zowel leuk als functioneel zijn. Het werd de studie Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam. Met mijn nieuwe inboedel verhuisde ik van Zeeland naar onze prachtige hoofdstad en daar leerde ik al snel waar ik écht van droomde: digitaal ontwerpen op basis van gebruikersonderzoek, ook wel UX-design.

Terwijl ik, sommige vakken met wat tegenzin, de studie Informatiekunde nominaal afrondde, probeerde ik mij al zoveel mogelijk in het vakgebied te storten. Van januari t/m september 2018 heb ik als Junior Consultant binnen het CRO-team van ClickValue gewerkt. Deze geweldige ervaring heeft mij veel kennis en ideeën over de online marketing bijgebracht.

Toen ik in september 2018 dan eindelijk aan mijn masteropleiding New Media Design aan de Universiteit Tilburg kon beginnen, betekende dat ook een verhuizing van Amsterdam naar “Kruikenstad”. Hiermee besloot ik (helaas) te stoppen bij ClickValue, maar een nieuwe uitdaging stond al snel voor de deur: Junior Online Marketeer bij Kwalitiv, waar ik voornamelijk SEO-taken uitvoer.

Ik ben hard op weg mijn uiteindelijke droom te verwezenlijken. Om het plaatje compleet te maken, hoop ik anderen die iets minder met “websites” hebben te kunnen helpen op een laagdrempelige manier; zo helpen we elkaar. Schroom vooral niet om contact op te nemen.